Åbo idrottsplats

Klubbhuset på Åbo idrottsanläggning har endast kunnat användas sommartid. Växjö kommun planerar därför för att ersätta det tidigare klubbhuset på idrottsanläggningen med ett nytt klubbhus för att skapa mer ändamålsenliga lokaler som är bättre anpassade för Växjö Norras verksamhet.

Ett rött trähus med svart tak och en utbyggnad med endast tak.

Illustrationsskiss

Rivning av det gamla klubbhuset är klart och det nya huset kommer placeras på samma plats som det tidigare. Den nya byggnaden är cirka 100 kvadratmeter och planeras innehålla kiosk, toaletter, kontor för Växjö norras kansli, ett större samlingsrum för olika klubbaktiviteter samt ett mindre personalutrymme för personalen som sköter anläggningen.

Just nu pågår projektering. Projektet planeras klart vintern 2022/2023.

Senast uppdaterad: 15 februari 2022