Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Bokningsförfrågan studiebesök

Här gör ni er bokningsförfrågan. Vi behöver er förfrågan minst två månader i förväg. Läs gärna Vanliga frågor inför ett studiebesök innan ni gör en bokningsförfrågan.

Med anledning av coronapandemin tar vi för tillfället inte emot studiebesök.

Vi gör vårt bästa för att sätta samman ett program efter era önskemål. Vi kontaktar er inom en vecka med besked om vi har möjlighet att ta emot er eller inte, samt ett förslag till preliminärt program.

Skicka bokningsförfrågan

Fyll i formuläret nedan.Skriv t ex 3 juni

Skriv t ex Kl 9-12
Önskemål om specifik inriktning på studiebesöket - Läs mer om de olika inriktningarna nedan. * (obligatorisk)
Önskemål om specifik inriktning på studiebesöket - Läs mer om de olika inriktningarna nedan.Skriv in vilken typ av studiebesök ni önskar.

Europas grönaste stad/Miljö

Seminarium om Växjös strategiska miljöarbete. Detta seminarium innehåller bakgrund, aktuellt arbete och planer för framtiden.

Hållbara Växjö (Agenda 2030)

Seminarium om hur Växjö arbetar med de globala målen för hållbar utveckling.

Växjö - den moderna trästaden

Introduktion till Växjös strategiska träbyggnation, utvecklingen av en träbyggnadsstrategi och dess genomförande samt samarbetet med näringsliv och universitet. Du får även några reflektioner om den framtida utvecklingen utifrån strategiska och praktiska aspekter. Seminariet kan kombineras med studiebesök till trähus i Växjö (främst vid området Välle Broar).

Restaurering av sjöar

Växjö kommun har arbetat och arbetar fortfarande med anläggningar för rening av dagvatten och reduktionsfiske som förbättrat Växjösjöarna de senaste decennierna. Studiebesök/seminarium om restaurering av sjöar innhåller information om slamborrning, vegetationssanering, fiskreduktion och behandling av stormvatten.

Arenastaden

Studiebesök till Arenastaden - ett av Sveriges bästa idrottsområde. Det finns tillgång till moderna och välutrustade arenor för ishockey, fotboll, innebandy, gymnastik och friidrott.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 7 oktober 2020
Politik och demokrati