Anmälan Kulturnatten

I formuläret längre ner på sidan anmäler du ditt evenemang till Kulturnatten 2020. Fält med röd asterisk är obligatoriska.

”Du får bara en liten gnista galenskap, om du förlorar den är du ingenting.” ska skådespelaren Robin Williams ha sagt. Men vad händer när hela världen tycks ha tappat huvudet, när vi översvämmas av tokerier och också de lugnaste av vatten blir allt svårare att vada i? Inför den trettioårsjubilerande (helt galet!) Kulturnatten 2020 uppmuntrar vi er att dyka ner i det kreativa kaoset och utforska temat galenskap.

Stirra vanvettet i vitögat, släpp lös era tokigaste idéer, trassla in er, var så dåraktiga ni vill eller hitta en väg i galenskapen. Varmt välkomna att medskapa kulturnatten lördagen den 25 januari. Temat är som vanligt frivilligt, go bananas!

Kultur- och fritidsförvaltningen samordnar och marknadsför kulturnatten som helhet genom programfoldrar, affischer, annonser och sociala medier. Program för barn och familj marknadsförs under rubriken Kulturknatten.

Anmäl era programpunkter senast 4/12 genom formuläret nedan.

Observera att bilder till programmet måste vara godkända för publicering. Identifierbara personer måste ha lämnat sitt godkännande till att bilden används. Tänk på att inte skicka in bilder som innehåller text eller logotyper. Skicka era bilder till: kulturnatten@vaxjo.se

Om ni vet vilken lokal ni önskar hålla till i, kontakta först lokalhållaren för ett okej.

 

Växjö kommun förbehåller sig rätten att redigera texten för programfoldern.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 september 2019
Se och göra